fbpx

Om oss

Hjertelig velkommen til Norske Herrer

Din faste leverandør for sokker og undertøy på nett – topp kvalitet, mykeste komfort.

Norske herrer ble opprettet med én visjon;

Nødvendige forbruksvarer, unngå kjedelige handleturer. Motta kvalitet, klassisk designprodukt, håndverk og kreativitet fra fabrikker med høy standard, rett hjem i postkassen.

Enklere kan det ikke bli!

Om du skal sitte ved kongens bord eller jobbe i hagen, er dette produkter for deg som ser etter det lille ekstra. Bonusen er miljøvennlig produksjon, rettferdig og bærekraftig handel.

I jakten på denne visjonen reiste vi verden over. Når du handler av oss, så skal du være sikker på at det er en trygg og bærekraftig handel. Vår hovedlevererandør er en gammel og æreverdig tekstilfabrikant som ligger i byen Asola, nord for Italia. Byen og området rundt er kjent for sine tekstiltradisjoner. I dagens samfunn er det mye fokus på rettferdig handel, og at alle ledd i produksjonen kan spores. Det vektlegger vi i Norske Herrer.

Norske herrer leverer kvalitet i alle ledd, og ønsker kun å ha fornøyde kunder. Våre produkter er nøye håndplukket for å sikre deg komfort og velvære. Norske Herrer har levert sokker til over 1 million norske herreføtter. Mange tusen kunder abonnerer på et eller flere av våre produkter. I tillegg til de klassiske herresokkene kan du også få helsesokker, og de gode gamle raggsokkene i en moderne form. Vi har satt en lav introduksjonspris, nettopp for at du skal kunne prøve dem ut. Vi vet du vil bli fornøyd.

Norske Herrer garanterer førsteklasses kvalitet. Vår fabrikant er kjent for eksklusive råmaterialer og kompromissløse kvalitetskrav i sin tekstilproduksjon. Produktene er Oeko Tex Standard sertifisert, som vil si at våre produkter har en sertifiseringsgaranti for rene tekstiler uten spor av forurensning.

Vi i Norske Herrer setter kvalitet og miljø fremst i rekken. Takk for at du er en bevisst forbruker, og har valgt Norske Herrers kolleksjon.

Inspeksjon i tekstilfabrikken. Italia.
Garantikort følger med alle forsendelser
sokker ragger boxershorts til beste kvalitet og service. kundeservicemann

Servicegaranti

Våre sokker, undertøy og ragger er underlagt den strengeste kvalitetskontroll, og blir manuelt kontrollert for hver utsendelse.

Vi sender deg også garantikort for å yte bedre service for deg! Vi ønsker å levere den beste og høyeste kvaliteten på markedet.

Norske Herrer tilpasser forsendelsene etter dine behov for.

Dette om det skulle gjelde råmaterialer, komfort, antall forsendelser eller fargekombinasjoner, for undertøy og sokker.

 

Kundeservice

Ta kontakt med oss på
E-post: kundeservice@norskeherrer.no
Telefon: 51 59 57 42

Norske Herrer
Pb 479 4002 Stavanger

Vennligst ha kundenummer klart ved kontakt vedrørende ditt abonnement

Trygt og enkelt! Sokker og undertøy på nett av beste kvalitet og komfort. 

Bestilt fra Italia for nettopp deg.

© 2004 Norske herrer, Pb 479 sentrum 4002 STAVANGER / Tlf 51 59 5742, Org.no: NO 997 793 889 MVA

Norske herrer logo leverer sokker, ragger og undertøy på nett