fbpx

Ofte stilte spørsmål

Under finner du alt fra kundefordeler til garanti.

MINE KUNDEFORDELER
 •  Ingen krav til minstekjøp eller bindingstid.
 •  Alle velkomstpakker er gratis! (Porto og eksp. gebyr kr. 39,-)
 •  Den inneholder  kvalitetsprodukt som leveres direkte til din postkasse.  Enklere kan det ikke bli!
 •  Du vil motta forsendelser etter avtale og behov.
 • Med våre produkter følger alltid et garantikort, og 14 dagers angrerett ved retur av uåpnet forpakning.
 •  Ønsker du å hoppe over en forsendelse, endre intervall, eller avslutte har du hele 30 dager fra fakturadato, til å gi beskjed til kundeservice. Da pr e-post; kundeservice@norskeherrer.no eller tlf 51595742.
ENDRING AV STANDARDPAKKER & UTMELDELSE
 • Ønsker du å endre fargekombinasjon, avslutte, hoppe over en forsendelse, endre på intervaller fra 3-6 mnd, 6-12mnd mv. Bestille kun ull/bomull, endre størrelse på ditt produkt. Mulighetene er mange.
 • Send oss dine ønsker via kontaktskjemaet, eller ta kontakt med kundeservice. Vi er fleksible og tilpasser kundens behov.
BESTILLING OG LEVERANSE
 • Mottar du en leveranse som inneholder skadede eller feilpakkede, feil størrelse eller produkt, kan du ta kontakt med oss på kundeservice. Vi skal gjøre alt vi kan for å rette opp. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet.
GARANTI, KVALITET OG PRODUKSJON
 • Norske Herrer følger tett med på produksjonen av våre produkter. Vi har reist ned til våre leverandører og innom fabrikkene. Vi har forsikret oss om at nettopp du skal få bruke produkter av ypperste kvalitet. Norske Herrer-garantibehandling Vi jobber hardt for å sikre våre produkter holder høyest mulig kvalitet. Det blir utført kontroller under produksjon, og før frakt for å sikre kvaliteten på hvert enkelt produkt.
LEVERING
 • Leveringstiden er beregnet til 10 – 12 virkedager og avhenger av den lokale postgangen. Vi forbeholder oss retten til å kansellere bestillinger uten forvarsel dersom det foreligger mistanke om misbruk.
 • Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere ditt abonnement/kjøp dersom produktet er utsolgt. Dersom en vare er utsolgt vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til ditt abonnement, eller kansellere abonnementet.
RETUR OG BYTTE
 • Du har rett til å returnere alle produkter du har kjøpt fra www.norskeherrer.no. I henhold til angrerettloven har du 14 dagers angrefrist på det du kjøper ved såkalt ”fjernsalg”, uavhengig av årsak.  Angreretten gjelder ikke dersom varen er brukt eller dersom eventuell forsegling er brutt. Hvis du benytter din angrerett og returnerer varen i samme emballasje, stryk over ditt navn og snu faktura, merk retur og legges i nærmeste røde postkasse. Da betaler Norske Herrer deres porto.
BETALING OG SIKKERHET
 • Faktura blir sendt sammen med varene.
STØRRELSESGUIDE
 • Norske Herrer produkter er standard, her er det avhengig av din komfort. Vi har to størrelser 39-42 og 43-46. ull vil krympe noe under vask. Boxere har vi utvalget fra S-XXL.
PERSONVERN
 • Når du legger inn bestillingen, vil du bli bedt om å sende inn noen personaldata. Denne informasjonen vil ikke bli sendt til en tredjepart.

Fortsatt noe du lurer på?

mann med kvalitetssokker
kvalitet sokker herrer
garantikort sokker boxershorts ragger
italia Venezia
sokker ragger boxershorts til beste kvalitet og service. kundeservicemann

Servicegaranti

Våre sokker, undertøy og ragger er underlagt den strengeste kvalitetskontroll, og blir manuelt kontrollert for hver utsendelse.

Vi sender deg også garantikort for å yte bedre service for deg! Vi ønsker å levere den beste og høyeste kvaliteten på markedet.

Norske Herrer tilpasser forsendelsene etter dine behov for.

Dette om det skulle gjelde råmaterialer, komfort, antall forsendelser eller fargekombinasjoner, for undertøy og sokker.

 

Kundeservice

Ta kontakt med oss på
E-post: kundeservice@norskeherrer.no
Telefon: 51 59 57 42

Norske Herrer
Pb 479 4002 Stavanger

Vennligst ha kundenummer klart ved kontakt vedrørende ditt abonnement

Trygt og enkelt! Sokker og undertøy på nett av beste kvalitet og komfort. 

Bestilt fra Italia for nettopp deg.

© 2004 Norske herrer, Pb 479 sentrum 4002 STAVANGER / Tlf 51 59 5742, Org.no: NO 997 793 889 MVA

Norske herrer logo leverer sokker, ragger og undertøy på nett